GESCHIKTE STUDENTEN WERVEN

Uit onderzoek van het ROC van Amsterdam blijkt dat onder (V)MBO leerlingen een goed en aantrekkelijk beeld van logistiek ontbreekt waardoor relatief weinig leerlingen kiezen voor een logistieke opleiding. Doel is om het logistieke vak aantrekkelijker en aanschouwelijker te maken om daarmee de instroom van leerlingen die voor een logistieke opleiding kiezen te vergroten.

House of Logistics brengt een aantal activiteiten samen die op dit moment versnipperd of minder in samenhang door verschillende partners al gestart zijn. Daarnaast is gekeken naar de Customer Journey. Dus, welke weg de aankomende studenten afleggen om uiteindelijk tot een keuze voor logistiek te komen. Hierbij is in kaart gebracht welke contactpunten de studenten tegenkomen op deze weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *