Netwerk vormen van scholen en bedrijven

House of Logistics wil in co-creatie werken aan het opleiden van de logistieke vakman van de toekomst. Daarom is het van groot belang dat het bestaande netwerk van de partners van House of Logistics (logistieke bedrijven, opleidingsinstellingen, overheden en brancheorganisaties) wordt geactiveerd, uitgebreid, onderhouden en een duurzame vorm krijgt.

Om dit duurzame netwerk te vormen is het “bedrijventeam” opgericht, bestaande uit een zeven mensen die werkzaam zijn bij de verschillende projectpartners. Het bedrijventeam bezoekt verschillende logistieke bedrijven om er onder anderen achter te komen welke kwaliteiten ze belangrijk vinden bij logistieke medewerkers en wat de logistieke vakman van de toekomst moet kennen en kunnen. Bij zowel bedrijven uit verschillende logistieke sectoren als bij bedrijven waar logistiek een cruciale rol speelt is gebleken dat er veel animo is om een bijdrage te leveren aan het onderwijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *