LOGISTIEK PLEIN

Logistieke pleinen op de open dagen van ROC van Amsterdam en ROC Nova College

Zaterdag 21 november en maandag 23 november hebben het ROC van Amsterdam en het ROC Nova College hun deuren opengegooid om aankomende studenten kennis te laten maken met de verschillende opleidingen. Samen met de onderwijsteams en logistiekbedrijven heeft het House of Logistics een logistiek plein neergezet. Na de pilot van vorig jaar bleek dit ook nu weer een groot succes. Mede door het enthousiasme van de bedrijven heeft er weer een grote groep leerlingen op een positieve manier kennis gemaakt met logistiek!

Bedankt! WFS, Interfresh, Globe Air Gargo, Malaysian Airways, DB Schenker, Qatar Airways, Viggo, Saco/Group Air, Cargonaut, Animals to Fly, Middelkoop, Simon en Loos, Kloosterboer, HVA, Technische Unie, Van Sprang en Tempo en Aldiver.

ROC van Amsterdam

ROC Nova College

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *