Wil jij een bijdrage leveren?

Publieke takenlijst
House of Logistics wordt door het onderwijs en de bedrijven samen vormgegeven. Hiervoor zijn input en ideeën altijd welkom. Wanneer er vanuit de projectorganisatie vragen ontstaan waar wij hulp van anderen bij kunnen gebruiken, zullen we dat hier plaatsen.

Ook andere ideeën zijn welkom.
Neem contact met ons op door onderstaand te reageren of een mail te sturen naar info@house-of-logistics.nl.

Deelnemen: Learning Journeys
Geregeld gaat de House of Logistics community op bezoek bij logistieke bedrijven en andere organisaties die vernieuwend en inspirerend zijn voor de logistieke sector en het onderwijs. Ben jij zo’n organisatie en lijkt het je leuk om ons te ontvangen en te inspireren of wil je zelf mee op bezoek? Laat het ons weten!

Gevraagd: Ideeën om ICT vaardigheden te leren voor de logistiek
Uit het bedrijvenonderzoek dat is uitgevoerd door House of Logistics komt naar voren dat bedrijven het belangrijk vinden dat afgestudeerden logistiek studenten ICT bekwaam zijn. Wij zijn op zoek naar ideeën hoe wij dit kunnen vormgeven in het onderwijsprogramma van de studenten of hoe zij zich hier op stages in zouden kunnen ontwikkelen. Heb jij ideeën? Plaats onderstaand een reactie of neem contact met ons op.

Kom naar het logistiek plein!
Een aantal keer per jaar organiseren wij op de open dag een logistiek plein. Verschillende bedrijven uit de logistieke keten delen hun ervaringen om aankomende studenten enthousiast te maken voor de logistieke sector. Er is nog ruimte voor aan een aantal bedrijven om hierbij aanwezig te zijn. Vind je het leuk om op een van de open dagen te vertellen over werken in de logistiek? Voor meer informatie, neem contact met ons op info@house-of-logistics.nl. Bekijk hier de foto’s van de vorige keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *