Adopteer een klas

House of Logistics richt zich op het verbeteren van de aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven.
In 2016 is er een House of Logistics klas gestart volgens een adoptieklas principe. Een groep bedrijven uit de hele supply chain heeft gezamenlijk deze klas geadopteerd. Naast dat deze bedrijven opleidingsplekken beschikbaar stellen ontwikkelen we samen het opleidingsprogramma en ondersteunen ze bij gastlessen en excursies.
Op deze manier leiden we samen een groep studenten op die veel ervaring heeft opgedaan in de praktijk, een goed beeld heeft van de logistieke sector en direct aan de slag kan bij een van de bedrijven.

Voor zowel de bedrijven als de studenten blijkt dit goed te werken en daarom starten we volgend jaar weer met een aantal klassen volgens dit principe. Lees hier meer over

Ben je geïnteresseerd om hier een bijdrage aan te leveren? Neem contact op met:
Ron Quaden, r.quaden@rocva.nl, 06 42 45 17 27