programma – Flow Event

De wereld van de logistiek verandert razendsnel. Logistieke vakmensen, jong en oud moeten zich blijven ontwikkelen, meebewegen en leren. Operationeel leidinggevenden spelen hierin een cruciale rol.

Ben jij nieuwsgierig naar manieren waarop jij en je team op de veranderingen in de markt kunnen blijven anticiperen? Kom dan woensdag 15 februari naar het Flow Event.

Het wordt een middag vol ideeën en tools om jezelf of je team in een “flow” van ontwikkelen, bewegen en leren te brengen. Ga jij mee in deze flow?
Meld je dan nu aan!

Tijdens het Flow Event kun je uit een van deze workshops kiezen:
DRIVE beweegt
DRIVE is een praktische methode om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verhogen. Tegelijkertijd geeft het leidinggevenden inzicht en handvatten voor gesprek en begeleiding. 
DRIVE staat voor: Droombaan, Relax, Innoveer, Vitaal en Euro. Met deze workshop kom je erachter waar jij en jouw medewerkers energie van krijgen en voor in beweging komen.  

Effectief begeleiden met weinig tijd
Leidinggevenden zijn verantwoordelijk voor het begeleiden en instrueren van personeel. Wat zijn jouw begeleidingskwaliteiten en waar loop je tegenaan? Deze workshop geeft goede voorbeelden en praktische oplossingen om je perspectief en mogelijkheden te vergroten. 

Minder belasting, meer energie
Werken in de logistiek kan zwaar en fysiek belastend zijn. Toch zijn er veel manieren om het werk lichter te maken. De meeste winst kan de medewerker zelf behalen door slimmer te werken. Dat wil zeggen: het lichaam op een juiste manier gebruiken en goede keuzes maken in het werk. In deze workshop krijg je een eerste aanzet voor verbeteringen op dit vlak die meteen in de praktijk toegepast kunnen worden.   

Van stagiair naar collega
De snel veranderende markt vereist up to date personeel. Het investeren en ontwikkelen van personeel levert enorm veel voordelen op. In deze workshop vertellen bedrijven hoe zij dit in de praktijk aanpakken.    

Lang leve leren
Vroeger was werken in de logistiek eenvoudig. Tegenwoordig worden er steeds nieuwe eisen aan de medewerkers gesteld. In deze workshop krijg je handvatten om je medewerkers te motiveren en te begeleiden in het proces naar een leven lang leren.

Meld je hier aan!

WANNEER Woensdag 15 februari van 14.30 tot 19.00 uur. Voor eten wordt gezorgd.
WAAR Schiphol Group, Evert van de Beekstraat 202, Schiphol
KOSTEN Er zijn geen kosten aan verbonden.