SPEEDDATE

Dit jaar zijn we gestart met de tweede lichting van het House of Logistics programma. In dit programma werken onderwijs en bedrijfsleven intensief met elkaar samen om logistiek vakmensen van de toekomst op te leiden. Vergeleken met vorig jaar zijn er 2,5 keer zoveel studenten gestart. Meer dan twee keer zoveel studenten, betekent ook meer dan twee keer zoveel bedrijven waar we mee samen werken.

Een intensieve introductieperiode vol met workshops, bedrijfsbezoeken en cursussen zoals BHV, heftruck en safety awareness werd afgesloten met zeer succesvolle speedddate. Tijdens deze speeddate zijn de studenten in gesprek gegaan met de bedrijven die zich hebben aangesloten bij het House of Logistics programma om een zo goed mogelijke match te maken voor de aankomende stageperiode. Met in totaal 27 verschillende logistieke bedrijven en 42 studenten zijn er goede matches gevormd.

De studenten en de bedrijven vonden het spannend, maar ook een hele leuke en leerzame ervaring. Waarschijnlijk zeggen de foto's genoeg.

Image

Graag willen bedrijven bedanken voor hun komst.

Bike Butler, Deen, Van Straalen de Vries Transport, BMW Amsterdam, World of Delight, Gondrand Traffic, Barracuda, Guest, Bouwmaat Duivendrecht, Bouwmaat Hoofddorp, Bouwmaat Sloterdijk, Yusen Logistics, OLVG, Gents, AMC, Capi-lux service, Rotra Air & Ocean, Logistics Workforce, WFS, Heman, Pontmeyer Zaandam, De Buurtboer, De Kweker, Baars & Bloemhof DC Zaandam, BCC Schiphol, C.J. Hendriks, CTS Group, VUMC.