Speeddaten voor alle niveau’s

Vrijdag 12 januari heeft House of Logistics een speeddate georganiseerd voor alle eerstejaars van het House of Logistics programma. We hebben de afgelopen speeddate groots uitgepakt, niet alleen niveau 3,4 waren aanwezig maar ook niveau 2. Dit betekende niet alleen meer leerlingen maar ook nieuwe bedrijven!

43 logistieke bedrijven en 75 studenten gingen deze ochtend met elkaar in gesprek om een goede match te maken voor de volgende stageperiode. Na de gesprekken hebben de docenten zich met de bedrijven teruggetrokken voor het matchingsproces. De bedrijven wisselden onderling informatie uit over het programma en de hun ervaring met de studenten deze periode.

Alle studenten van House of Logistics hebben weer een leuke stageplek voor de volgende periode bemachtigd.

Hieronder een impressie van de ochtend.

Image

Nogmaals bedankt iedereen!

AMC, Bike Butler, Bouwmaat Duivendrecht, De Buurtboer, Gents, Bouwmaat Hoofddorp, Guest, JP Haarlem, KLM Cargo, OLVG, WFS, Yusen, Tesco, Flinders, Peeters Vervoer Centrale, BCC, BMW Amsterdam, Bouwmaat Sloterdijk, C.J. Hendriks, Capi-Lux, De Kweker, Gondrand, KLM Catering Services, Rotra Air, VU-MC, Cores, Anker Spirits, Deen, Friederichs, Barracuda, ASAV, Bcube, Stand by Logistics, TS-Shops, Truckland, Best Global Logistics, Remiro Freight, Interfresh, BBV Logistics, Star Automaterialen.