De eerste house of logistics diploma’s!

In augustus 2016 is de eerste House of Logistics van gestart de om een logistiek vakmensen van de toekomst op te leiden en dat is gelukt!
Image
De studenten hebben vaardigheden ontwikkeld waar het bedrijfsleven nu en in de toekomst behoefte aan heeft. Ze hebben bewezen dat ze flexibel, breed inzetbaar, leerbaar, nieuwsgierig zijn en improviserend vermogen hebben. Ze hebben geleerd om zichzelf te presenteren en om in verschillende bedrijven te werken. Dit alles bij elkaar maakt dat zij de logistiek vakmensen van de toekomst zijn en een voorbeeld voor velen. Met al hun ervaringen gaan zij zeker een mooie en gelukkige toekomst te gemoed, ze future proof voor de arbeidsmarkt!
Image
Het adoptieklas principe is een succes. Alle studenten hebben binnen de community van het House of Logistics programma een baan gevonden. Hiermee maakt het onderwijsprogramma deel uit van het werving en selectie beleid van de deelnemende bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *