HOUSE OF LOGISTICS Programma

Onderwijs en bedrijfsleven ontwikkelen samen house of logistics programma
House of Logistics heeft in 2015 de eigenschappen en competenties verzameld die horen bij de Logistiek Vakman van de Toekomst. Om voorbereid te zijn op die toekomst is het van belang om nĂș jonge mensen op te leiden. Daarom start de House of Logistics klas in augustus 2016. Reeds 12 bedrijven hebben zich aangemeld om een of meer studenten uit deze klas te adopteren.
Meer informatie voor bedrijven

Nieuwe kansen voor ambitieuze MBO logistiek studenten 
Logistiek is een dynamische sector die snel moet kunnen reageren op een veranderende wereld. Vanaf augustus start een opleiding Logistieke Dienstverlening in een nieuwe vorm. Het ROC en een aantal logistieke bedrijven starten samen een klas die inspeelt op deze veranderingen. Deze klas is een bol-opleiding waar je gelijk gaat leren in de praktijk.
Meer informatie voor studenten

Aanmelden voor dit programma kan op de site van ROC van Amsterdam:
Niveau 3 House of Logistics programma
Niveau 4 House of Logistics programma

Of mail:
a.kerling@rocva.nl
info@house-of-logistics.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *